Custom Shirt cut and sew 9,95!
dinsdag, 13 april 2021 / Published in Sport Shirts

Custom Shirt cut and sew 9,95!
Sport Shirts cut and sew 9,95!

Jazeker! Dat kan! Omdat we rechtstreeks vanaf de fabriek leveren, snel en in topkwaliteit! Eventueel bedrukt en verpakt.

De shirts worden na ontvangst van de betaling en de goedkeuring van de digitale proef binnen 2 weken gemaakt en verzonden. De prijs € 9,95! is inclusief wereldwijde verzending met Fedex of DHL naar 1 adres uiteraard.

Avanci heeft 30 kleuren topkwaliteit sport polyester op voorraad en kan daarmee 27.000 kleurencombinaties maken. Om de shirts een luxe uitstraling te geven hebben de shirts een luxe piping. Een GRATIS geborduurde logo patch maakt het shirt af. Dit hebben vooralsnog alleen de professionele clubs!

Het minimale aantal voor cut and sew shirts is 100 stuks. Voor lagere aantallen adviseren wij onze sublimatie shirts zie sublimatix. Sublimatie shirts kunnen al gemaakt worden vanaf 10 stuks. Nabestellen is heel makkelijk en kan al vanaf 1 stuk. Sublimatie shirts zijn de toekomst van de sportkleding industrie omdat het makkelijk is. Het hele shirt kan allover bedrukt. Elk design is mogelijk en zelfs namen en nummers kunnen alvast worden meegedrukt. Een bezoek aan de lokale drukker is niet meer noodzakelijk. Omdat de bedrukking IN de stof is geperst kan deze niet vervagen, scheuren of -erger nog- volledig verdwijnen!

Bovenstaand shirt is slechts 1 model. Neem aub contact met ons op als u de voorkeur geeft aan een ander model. In principe kunnen wij elk model maken. PMS Kleuren zijn mogelijk vanaf 500 stuks. Extra logo’s zijn tevens voor een meerprijs te bedrukken in onze eigen drukkerij.

Voordelen:

  • de lage prijs
  • simpele doch luxe uitstraling
  • 27.000 kleuren combinaties
  • snel te maken

Nadelen:

  • hoger minimaal aantal
  • sponsor logo’s worden later OP het shirt aangebracht

Ga voor Top Kwaliteit en kies voor sport shirts van Avanci!

CONTACT

TOP